Gastenboek - MaaikeKookt

Ga naar de inhoud
Gastenboek
MaaikeKookt verneemt graag uw mening.
Zodat steeds meer mensen MaaikeKookt gaan ontdekken.
Hartelijk dank voor uw reactie!
Gastenboek
4.8 / 5
21 beoordelingen
16
4
0
0
0
Carolien
24 apr 2023
Maaike heeft voor ons een heerlijke curry verzorgd voor het 21-diner van onze zoon.Buiten dat deze heerlijk smaakte vonden wij ook de communicatie fijn,Maaike denkt mee, geeft tips en is flexibel!
Joke de Jong
23 apr 2023
Wij hadden bij Maaike een Italiaans buffet gekozen voor 14 personen, en iedereen was erg enthousiast. Het was heel smaakvol, en ruim voldoende. Ook de desserts panna cotta en tiramisu waren om je vingers bij af te likken.
Klasse, Maaike, en succes met je onderneming!
Petra van der Velde
16 apr 2023
Hele fijne vrouw, Maaike denkt graag mee & kan onwijs lekker koken.
lous van Cadsand
15 nov 2022
Er volgen ongetwijfeld nog vele succesvolle met voor ons, smakelijke jaren. Jan
en Lous van Cadsan
Fam Geese
15 nov 2022
Bericht Maaike Kookt heeft voor ons twee appeltaarten gebakken!
Voortreffelijk.

Graag nog eens Maaike
ingrid
16 dec 2021
Nog hartelijk dank voor je gezellige kookworkshop, Maaike!.
Jouw persoonlijke aanpak paste heel goed bij het kleinschalige karakter van het verjaardagsfeestje met 5 vriendinnen (één van ons werd 50).
Je hebt ons in de middag een reeks aan heerlijke gerechten laten klaarmaken en kneepjes van het vak laten zien, dat terwijl wij geen ‘groentjes' in de keuken zijn!
Toen wij aan het begin van de avond aan het feestmaal zaten, heb jij alles opgeruimd… ‘ontzorgen' noemen wij dat… te lief!
Ik zit al stiekum aan een volgende gelegenheid te denken om jou weer te vragen voor de culinaire gezelligheid… je hoort van ons!
Liefs ingrid
Monica
10 jun 2021
Maaike heeft al diverse keren afwisselende en heerlijke diners gekookt voor onze gasten van de webtv studio. Of het nu stampot is, Aziatische gerechten of Franse aardappel gratin, alles is even smakelijk en tot in de puntjes verzorgd.
Wij verheugen ons al weer op de volgende gelegenheid dat Maaike voor ons kookt!
Marc
06 jun 2021
Aziatisch en Italiaans buffet besteld bij Maaike. Alles helemaal top geregeld en heerlijk gegeten. Absolute aanrader en wij gaan het zeker nog eens over doen!
Fam Trommel
25 okt 2020
De keren dat we bij Maaikekookt bestellen is niet meer op 1 hand te tellen. Zo ook afgelopen 24 oktober 2020, een Indiaas buffet voor 8 personen. Wederom hebben we heerlijk gegeten en was het ruim voldoende..... Top Maaike, goed gedaan en tot de volgende keer.... Succes met je onderneming.
Sanne
10 apr 2020
Maaike heeft vanavond een heerlijk 3 gangen diner bij ons gebracht. In tijde van Corona en het niet uit eten kunnen echt een feest om thuis te ontvangen. Een heerlijk Indiaas 3 gangen diner. Jaren lang bij een goede Indiër gegeten in Amsterdam, maar Maaike overtreft t. We hebben genoten. Dit gaan we zeker nog een keer doen! Lfs, Sanne en JP
Terug naar de inhoud